• Let’s shoot!

  Ervaring sinds 2009 met huwelijksreportages (+ 50 reportages) en kinderfotografie (+ 200 reportages per jaar). Foto's altijd binnen de twee weken klaar!!!

  Liever geen reportage van een hele dag? Ook kortere reportages zijn perfect mogelijk! Verlovingsreportage of huwelijk ... Kies voor zekerheid: 3 camera's en genoeg lenzen ...

  Nieuw: "Love That Light" shoots ...

  De komende zomermaanden is het ideale moment om later op de dag te fotograferen (vanaf 19u) in prachtig mooi licht! Deze shoots zijn voor koppels (ook verlovingshoots) , vrienden/vriendinnen & gezinnen. Meer info binnenkort op www.ifocus.be !

 • Lifestyle weddings

  Ik fotografeer jullie het liefst "zoals jullie zijn". Ik geef echter wel tips en tijdens de shoot komen de ideeën gewoon vanzelf ... elke shoot is weer anders. Elk koppel is ook anders ...

  Heb je zelf een leuke locatie in gedachten? Zelf ideetjes? We zullen alles op voorhand bespreken, laat zeker weten wat je mooi vindt en wat niet. Hou je van een locatie in de natuur of mag het meer "urban" zijn? Of een beetje van beide misschien?

  Ook kindjes zijn welkom bij de shoot! Breng eventueel wel iemand mee die met de kindjes kan helpen ... een oogje in 't zeil houden :-)

 • tarieven

  Je kan mij boeken voor een fotosessie + alle foto's op cd/usb vanaf 350 of 375 euro.

  Meerdere pakketten zijn beschikbaar.

  Steeds inbegrepen:
  - alle foto’s bewerkt op cd/usb in hoge resolutie
  - reisvergoeding inbegrepen in de provincie Antwerpen

  Album optioneel.

  Bekijk alle info op de pagina "prijzen" bij loveshoots of weddings.

 • Contact

  Heb je vragen en wil je ook al graag wat albums in kijken? Maak dan snel een afspraak, mailen kan naar "info@ifocus.be".

  Divine Weddings is een onderdeel van "ifocus fotografie".

  Boudoirfotografie, verlovingsreportages & huwelijksfotografie

  Fotograaf:
  Nicky Jacobs, Beerse

F a c e b o o k